Ja han quedat decidides les deu propostes que es portaran a votació per definir a què es dedica la partida dels pressupostos participatius de l’ajuntament de la Seu d’Urgell. Aquest dimarts al vespre una vintena de persones han pres part en l’assemblea oberta que ha servit per triar aquests deu projectes, que posteriorment seran votats per tots els veïns i veïnes de la ciutat que hi vulguin participar. Entre les propostes n’hi ha de caire esportiu, cultural i també relacionades amb la millora de la via pública.

Pel que fa al nivell de participació en l’assemblea d’aquest dimarts, Vives ha admès que els hauria agradat que fos superior.

Ara, la última fase serà la votació final per definir a què es dediquen els 100.000 euros del pressupost. Aquesta tindrà lloc del 18 al 24 de juny en diferents espais púlics de la ciutat.

Parlen al vídeo: ANNA VIVES, TINENT ALCALDE PARTICIPACIÓ CIUTADANA

El Pirineu avui