La diputació de Lleida i l'ajuntament de Bellver ja han començat les obres que permetran remodelar els accessos al nucli urbà i reformar la plaça de Sant Roc. Els treballs es concentren aquests dies en la carretera LP-4033, des del pont del Segre fins la carretera de Baltarga, on s'està renovant la xarxa d'aigua i la d'enllumenat públic. Després es refaran les voreres i el paviment d'aquest vial, que acostuma a ser molt transitat.

Pel que fa a la remodelació de la plaça de Sant Roc, el projecte contempla ordenar la circulació en aquest espai i fer-lo més accessible per als vianants.

L'actuació també preveu reduir a la plaça el nombre d'aparcaments. En aquests sentit, des del consistori han explicat que ben aviat crearan una nova bossa d'aparcament a pocs metres d'aquesta zona per tal que els conductors puguin aparcar el seus vehicles molt a prop del nucli urbà i comercial.

El projecte compta amb un pressupost de 500.000 euros, 400.000 dels quals els aportarà la diputació i la resta l'ajuntament de Bellver. Es preveu que els treballs s'enllesteixin a finals del mes de juliol. Mentre durin les obres, els operaris faran talls de trànsit amb pas alternatiu.

Parlen al vídeo: XAVIER PORTA, ALCALDE DE BELLVER DE CERDANYA

El Pirineu avui