Lectura del Manifest Cultural 2018 a càrrec de l’Associació de Músics d’Andorra, secretariat 2018 d’Àgora Cultural, els parlaments institucionals i de glossa als premis Àgora Cultural 2017, i intervencions musicals.

Les entitats que conformen ÀGORA CULTURAL DEL PRINCIPAT D’ANDORRA celebraran aquest dimecres 30 de maig, el Dia de la Cultura al vestíbul del Consell General, on es durà a terme la lectura del Manifest Cultural a càrrec de l’Associació de Músics d’Andorra, secretariat 2018 de la plataforma, els parlaments institucionals i de glossa als premis Àgora Cultural 2017,

L’Acte és obert a tothom i anirà acompanyat de diverses intervencions musicals.

El Dia de la Cultura és aquest dimecres 30 de maig i es celebrarà a les 20,00 hores al vestíbul del Consell General

Parlen al vídeo: ÀNGELS MACH, PRESIDENTA SAC

El Pirineu avui