La sala d'actes de la Residència Sociosanitària de Puigcerdà ha acollit aquest diumenge a la tarda la 15a Trobada de Corals, on hi han participat les cinc agrupacions de la vila que han ofert un repertori variat al prop d'un centenar d'assistents.

La trobada va néixer amb la finalitat de ser precisament això, una trobada de totes les corals de Puigcerdà, des dels joves cantaires de l'escola de música fins al avis de la residència. De fet, és l'única trobada on es reuneixen tots en un mateix espai.

La Coral Grans Cantaires està formada per avis i àvies de la residència sociosanitària, alguns dels quals tenen demència o Alzheimer. Assagen les cançons cada divendres sota les ordres de Mari Carme Ramon.

La Coral Flor de Neu està formada per un grup de jubilats aficionats a la música. El seu director és l'alcalde Albert Piñeira.

A la trobada també hi han participat dues corals amb molta trajectòria, la Coral Cerdanya Canta i la Capella de Santa Maria, a més de la coral de l’Escola Municipal de Música.

Al finalitzar, tots els participants i públic han gaudir d'un berenar.

El Pirineu avui