El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat que el govern català donarà tot el suport als Jocs Olímpics d’Hivern que podrien optar a acollir Barcelona i els Pirineus els anys 2026 o 2030. Ho ha assegurat aquest cap de setmana des de la Molina, on ha participat en els actes de clausura del 75è aniversari de la construcció del primer remuntador de la Molina.

Torra també ha reivindicat la importància del Pirineu com a «centre del país» i ha assegurat que si el Pirineu va bé, el país funciona». A l'acte hi han participat diferents alcaldes de la Cerdanya, a més d'altres personalitats i tots han tingut un record per al conseller Josep Rull, destituït pel 155, que fa un any justament va presidir la celebració de l'inici dels actes del 75è aniversari. 

Parlen al vídeo: QUIM TORRA, PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

El Pirineu avui