La Federació Catalana d'Esports d'Hivern ha reconegut la patinadora del Club Patinatge Artístic Puigcerdà, Anna Bertran, pels resultats esportius que ha aconseguit aquesta temporada 2017-18. Bertan, que acaba de fer 16 anys, s'ha proclamat aquesta temporada campiona de Catalunya en la màxima categoria, la Júnior Isu. La patinadora de Puigcerdà entrena sota les ordres de l'entrenador, Vahe Ghazaryan.

Durant el tradicional Lliurament de Premis de la FCEH que posa punt final a la temporada d’hivern i que aquesta vegada va tenir lloc divendres a Lloret de Mar, també es va reconèixer els resultats de l'equip de cúrling de Puigcerdà, que s'han proclamat campions de la lliga catalana.
El president de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, Oscar Cruz, ha qualificar de “molt positiva i abundant en quantitat i qualitat de neu, però també de competicions i resultats dels nostres esportistes”. Cruz ha posat èmfasi en la futura candidatura olímpica Barcelona-Pirineus i ha agraït la tasca de tots aquells que contribueixen a fer, cada any, més gran la família dels esports d’hivern.

El Pirineu avui