La nova Colla Gegants Vells de Puigcerdà, que va néixer l'any passat, organitza el proper dissabte 3 de juny una trobada on hi participarà l'altre colla de la vila i també d'altres poblacions cerdanes, com Queixans i Vilallobent. A més, també hi haurà dues agrupacions convidades: la colla de Santa Maria de Palautordera i la de Cabrera de Mar.

La jornada començarà a dos quarts d'onze del matí amb la plantada de gegants a la plaça Santa Maria i una hora més tard començarà la cercavila per carrers del nucli comercial. Està previst que la trobada finalitza a la 1 del migdia, amb l'entrega de recordatoris i un dinar de germanor.

Recordem que la Colla Gegants Vells de Puigcerdà va presentar l'any passat el Puig i la Cerdana, l’antiga parella de gegants de la vila que fa uns anys van ser substituïts per l’Elisenda i els Domènec, els únics gegants que fins fa poc tenia Puigcerdà. Abans però, van haver de restaurar-los ja que es trobaven en mal estat. La nova colla està formada per una trentena de persones, entre les quals hi ha un grup de joves de la Fundació Adis, entitat que treballa per a la integració de les persones amb alguna discapacitat.

El Pirineu avui