L'empresa urgellenca PEUSA ha fet aquest divendres el lliurament de 3.860 quilos d'aliments i productes higiènics de primera necessitat al projecte Aliments per la Soliditat de l'Alt Urgell.
La donació l'ha realitzat el director comercial de PEUSA, Joel Boix, que ha lliurat de manera simbòlica aquests productes al magatzem del banc dels aliments, on ha estat rebut per la portaveu del Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell, Anna Vives, juntament amb representants de les entitats del tercer sector com Creu Roja i La Seu Solidària.

Per la seva part, Vives ha subratllat que des del projecte Aliments per la Solidaritat estan molt contents i agraïts per aquesta donació.

Els 3.860 quilos d’aliments s’han comprat gràcies als 3.000 euros que ha donat PEUSA a l'entitat del tercer sector La Seu Solidària. Concretament s’ha adquirit llet, oli, llegums, verdures, sucre, pasta de sopa, lleixiu i paper higiènic.

Parlen al vídeo: JOEL BOIX, DIRECTOR COMERCIAL PEUSA - ANNA VIVES, PORTAVEU CONSORCI ATENCIÓ PERSONES

El Pirineu avui