L'associació “Las Sillas voladoras” i la fundació “Step by Step”, amb la col·laboració de l'Aeroclub de Cerdanya organitzen aquest cap de setmana la 3a Festa de Vol a Vela adaptat a l’Aeròdrom cerdà. Aquesta festa té per objectiu promocionar el vol a vela entre les persones amb necessitats especials i els seus acompanyants.

Està previst que l'activitat comenci a les 9h del matí per tal que es puguin realitzar el major nombre de vols. L'experiència consistirà en un vol de divulgació en planador amb instructor en doble comandament, d'uns 30 minuts de durada, amb un briefing previ en el qual s'explicarà el maneig del veler i altres detalls sobre el funcionament de l'esdeveniment. De moment ja hi ha una cinquantena d'inscrits.
Aquells interessats en participar a la festa s'han de posar en contacte amb les fundacions organitzadores a través del correu info@fundacionstepbystep.org o bé info@sillasvoladoras.com.
Aquestes entitats pretenen defensar i potenciar la integració de les persones amb discapacitat en les activitats aeronàutiques. Els seus membres fundadors son pilots de vol a vela però l'associació està oberta a tots els interessats en formar-ne part.

El Pirineu avui