Ja està en marxa la nova estació de carregadors elèctrics que la marca Tesla ha instal·lat a la Seu d’Urgell. Es tracta de la setena d’aquestes característiques a tot Catalunya i la primera a l’Alt Pirineu i Aran. La companyia disposa de carregadors individuals en altres comarques pirinenques, però no d’una estació com aquesta, que compta amb 10 punts que carreguen el vehicle en qüestió de minuts. Tal com han donat a conèixer en un comunicat, l’objectiu de la marca era establir una estació de càrrega que facilités les rutes entre Andorra, Catalunya i Espanya. A més, han indicat que s’ha ubicat en una zona cèntrica de la Seu d’Urgell, al camí ral de Cerdanya, per tal que els usuaris puguin conèixer la ciutat durant l’estona que esperen a que es carregui el seu vehicle. Aquests carregadors només poden ser utilitzats per vehicles Tesla.

El Pirineu avui