El diputat d’Esquerra Republicana Albert Bajona s’ha desplaçat aquest dimecres al vespre a la Seu d’Urgell per tal de donar a conèixer les subvencions que atorga la Diputació de Lleida a les entitats sense ànim de lucre. L’acte ha comptat amb la presència de nombrosos representants d’associacions de la comarca, que han volgut conèixer de primera mà les línies de subvencions que s’aprovaran de forma imminent.

En aquest sentit, el diputat ha destacat la importància d’anar fent actes com aquests arreu del territori, ja que sovint aquestes línies de subvenció passen desapercebudes entre les entitats que se’n podrien beneficiar.

Aquestes subvencions estan dirigides a patronats, fundacions i associacions de tot tipus, ja siguin culturals, esportives, sociosanitàries o ONG’s, entre d’altres.

Parlen al vídeo: ALBERT BAJONA, DIPUTAT

El Pirineu avui