La parròquia ordinenca acollirà per primer cop a Andorra la Nit de la candela, el proper 22 de juny. Fins a 10.000 espelmes seran el fil conductor d'un recorregut artístic circular pels diferents carrers del nucli antic d'Ordino, on els visitants es trobaran amb actuacions musicals, de dansa i de malabars i foc.

Aquest esdeveniment va néixer a Italia, i l’estan proposant per tot el món. L'objectiu és que la gent participi de l'encesa de les espelmes.

La 'Notte delle candele' va néixer a Vallerano (Itàlia) el 2007 i des de llavors també s'ha celebrat a Pals en dues ocasions.

La consellera d'Educació, Cultura, Joventut i Benestar Social del comú d'Ordino, Vanessa Fenés, ha dit, durant la roda de premsa de presentació de l'activitat que s'ha fet als jardins de la Casa Rossell, que es tracta d'una proposta per rebre el solstici d'estiu amb una vetllada cultural a l'aire lliure.

Parlen al vídeo: VANESSA FENÉS, CONSELLERA CULTURA ORDINO - DANIELE RAGGI, NOTTE DELLE CANDELE - LAURA SÁNCHEZ, NOTTE DELLE CANDELE

El Pirineu avui