La Biblioteca Comtat de Cerdanya de Puigcerdà es sumarà aquest divendres 25 de maig a la “Supernit a les biblioteques”, una activitat organitzada pel Club Súper3 de TV3 i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Des de l'equipament cultural han explicat que ja han omplert les trenta places reservades per aquesta activitat i que, obriran una llista d'espera amb els infants que vulguin participar-hi per si algun inscrit no pot assistir-hi a última hora.

Així doncs els súpers estan convocats a participar en diferents activitats per ajudar la Nenúfar i la Matoll, les elfes de la família del Super3, a sortir de la Superbiblioteca on s’han quedat tancades. Per fer-ho hauran de resoldre enigmes, alguns de les quals estaran amagades entre els llibres. Els nens i nenes rebran un diploma de participació en acabar l'activitat.

L'objectiu de la Supernit és apropar la lectura als més menuts i per això el Super3 ha ideat una aventura multitudinària en diferents punts del territori. I és que més de 150 poblacions i 270 biblioteques municipals oferiran conjuntament aquesta activitat, que començarà a les 8 i tindrà una durada d’una hora.

La Supernit s’emmarca entre els objectius recollits al Pla de Lectura 2020.

El Pirineu avui