Isòvol ja compta amb un nou edifici consistorial, situat al nucli d'All. Després de gairebé dos anys de l'inici de l'actuació i d'enderrocar l'ajuntament vell, l'equip de govern ja ha fet el trasllat al nou edifici ubicat just al darrere. El nou consistori té uns 270 metres quadrats de superfície repartits en una planta baixa, on hi ha una gran sala polivalent, el consultori mèdic i l’arxiu, i un primer pis amb diferents sales i despatxos. L'equip municipal veia necessària aquesta actuació ja que el vell ajuntament havia quedat petit i no hi havia ascensor per als veïns amb mobilitat reduïda.

El nou edifici, molt més espaiós i funcional, utilitza l’energia geotèrmica per escalfar-se i això abaratirà el cost de manteniment

La tercera fase del projecte és construir la nova plaça major del poble just davant el nou ajuntament i guanyar un nou espai social i de lleure per als veïns. La intenció del consistori és iniciar els treballs el mes que ve per poder tenir enllestit el gruix de l'obra per la festa major, que és al 15 d'agost.

El cost total del projecte de de construcció del nou ajuntament ha estat de 600.000 euros, prop d'un 80% dels quals finançats per la diputació de Girona. Pel que fa a l'enderroc del vell consistori, ha costat 20.000 euros, també finançats per la diputació. Per últim, la construcció de la nova plaça major compta amb un pressupost d'uns 200.000 euros, que finançarà conjuntament la Generalitat, la diputació de Girona i l'ajuntament.

Parlen al vídeo: PERE OLIU, ALCALDE D'ISÒVOL

El Pirineu avui