Sant Julià de Lòria està decidida a ser parròquia cicloturista. Els hotelers comencen a veure la necessitat de donar servei a aquest turista arran de la trobada amb un majorista de viatges que podria portar grups de maig a octubre. Abans caldrà adequar-se a les seves necessitats, com disposar de serveis de neteja per a les bicicletes, que les puguin reparar o que ofereixin una alimentació adequada, ha apuntat el conseller d'Esports de Sant Julià, Pere Pràxedes. Assegura que els hotels ho han acceptat molt bé.
Una jornada per als amants de la bici
D´altra banda, el 2 de juny es convoca els amants de la bicicleta al Pedala´t, una jornada amb diferents circuits, des del popular pels carrers del poble, dos de més tècnics amb desnivell per les carreteres de la parròquia i de BTT.

L'activitat és gratuïta i fins i tot es deixarà la bicicleta per participar. Aquesta és la primera activitat d´un calendari que el departament de Social enceta per impulsar activitats per a joves i infants el cap de setmana a la parròquia.

Parlen al vídeo: PERE PRÀXEDES, CONSELLER ESPORTS SANT JULIÀ

El Pirineu avui