La Generalitat fumigarà en la propera campanya un total de 20.000 hectàrees per tal de combatre la plaga de la processionària a les zones del país més afectades, entre les quals hi ha dues comarques de l’Alt Pirineu. Es tracta de Cerdanya i l’Alt Urgell, que se sumen al Berguedà i al Solsonès com a zones del país més afectades. Tot plegat ho han donat a conèixer el subdirector de Boscos, Enric Vadell, i el cap de secció de planificació i director de les campanyes de tractament d’aquesta plaga, Jorge Heras, en el darrer Consell d’Alcaldes de l’Alt Urgell

Justament, una de les accions que s’ha proposat per part dels alcaldes alturgellencs és una campanya informativa adreçada a la població per advertir dels llocs amb més afectació.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALT URGELL

El Pirineu avui