El Consell Municipal d’Infants de la Seu d’Urgell ha celebrat aquest dimecres al matí el darrer ple del curs. Ha servit per fer balanç de les activitats realitzades al llarg de l’any i per fer noves propostes a l’ajuntament. Pel que fa al balanç, els infants s’han mostrat satisfets dels resultats obtinguts en les activitats en què s’han centrat enguany: donar a conèixer més el propi Consell durant el Parc de Nadal i celebrar la trobada interescolar que es va fer fa unes setmanes al Parc del Segre.

Pel que fa a les demandes d’enguany, els infants han reclamat més activitats enfocades a ells durant la festa major, i també la celebració d’un parc com el de Nadal, però a l’estiu, entre altres propostes.

Des de l’ajuntament han assegurat que els és molt útil la mirada que tenen els infants sobre la ciutat, per tal de conèixer les seves necessitats. També han indicat que el Consell Municipal ajuda als petits a conscienciar-se i a implicar-se en la vida pública per millorar el dia a dia del municipi.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

El Pirineu avui