El grup municipal de Compromís X La Seu ha demanat la reforma urgent del carrer Monturull. Tal com ha donat a conèixer en un comunicat de premsa, ho ha fet en la darrera Junta de Govern de l’ajuntament, després de rebre nombroses queixes de veïns i veïnes d’aquest carrer i de carrers adjacents. En el comunicat recorden que fa pocs dies es va tallar al trànsit el tram de carrer Perafita fins a l’Avinguda Guillem Graell per motius de seguretat. Aquest fet fa que els cotxes hagin de girar a l’esquerra abans de la caserna de la Guardia Civil o continuar fins al final del carrer Monturull i girar pel carrer Bellavista. Aquest darrer tram consideren que està en condicions lamentables per al pas rodat de vehicles. El principal grup de l’oposició ha recordat que està prevista la reforma d’aquest tram de carrer, però que encara no s’ha posat en marxa. En aquest sentit, des de l’equip de govern han confirmat que ja hi ha fins i tot una partida per fer l’obra, però que abans cal arribar a un acord amb els propietaris de dos terrenys adjacents, ja que el projecte està en un sector urbanístic no desenvolupat. Tot i això, l’objectiu seria tancar l’acord a principis d’aquest estiu.

El Pirineu avui