La sala 'la Cuina' de la Seu d'Urgell acull aquests dies la sisena edició del mural de pintura col·lectiva on hi han participat 500 "artistes”. Es tracta de persones de totes les edats, des d'alumnes de centres educatius de primària i secundària fins a adults i gent gran pertanyents a centres assistencials de la ciutat i de l’Alt Urgell.
L'exposició es composa d'una vintena de llençols de gran format que cobreixen totes les parets de la sala.  Cada col·lectiu ha pintat el seu tros de mural de manera totalment lliure, amb l'objectiu que tots els participants poguessin expressar i alhora sentir-se gratificats a través de la pintura. Aquest gran mural de pintura pretén reactivar valors com la cooperació, l'estimació i la creativitat entre tots els participants, i alhora potenciar el creixement personal i col·lectiu. El mural es podrà veure, de forma gratuïta, fins a finals d’aquest mes.

El Pirineu avui