El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) segueix incorporant municipis i enguany tindrà major presència també a la Catalunya Nord. En aquest sentit, en l’edició d’aquest estiu comptarà amb la nova incorporació de Pesillà de la Ribera, al Rosselló, que se sumarà a la Guingueta d’Ix, a Cerdanya, com a segon representant nord-català. Des de l’organització han destacat que el FeMAP encara la seva 8a edició com un dels referents de la música antiga a nivell europeu. També han recordat que el certamen és una aposta que combina l’art, el turisme, l’educació i la integració social. El festival organitza, durant els mesos d’estiu, un total de 52 concerts, repartits per les comarques i territoris que l’integren. Aquests són Cerdanya, l'Alt Urgell, el Berguedà, el Ripollès, el Solsonès, la Val d'Aran, l'Alta Ribagorça, els dos Pallars, el Roselló i Andorra.

El Pirineu avui