La 29a Trobada Empresarial al Pirineu, una de les jornades econòmiques privades amb més participants a Catalunya, tindrà lloc els dies 14 i 15 de juny a la Seu d'Urgell, organitzada per l'Associació Trobada Empresarial al Pirineu i amb el patrocini de Crèdit Andorrà.

Sota el títol "Liderant un creixement sostenible", i a través de diverses conferències, taules rodones i debats amb professionals de prestigi, aportarà les claus fonamentals sobre temes com el context europeu o la ja imparable revolució digital.

En l'edició d'enguany es comptarà amb la presència de professionals de primer nivell com Josep Borrell, expresident del Parlament Europeu, Javier Luxor, formador i conferenciant sobre mentalisme corporatiu, Inma Puig, col·laboradora en Psicologia del FC Barcelona i responsable de gestió d'equips de grans restaurants, o Judith Viader, directora general de Frit Ravich, entre molts altres.
La cloenda de les jornades de debat anirà a càrrec del cap de Govern andorrà, Toni Martí, que estarà acompanyat d'un ministre espanyol que encara no ha estat confirmat.

Parlen al vídeo: XAVIER CORNELLA, DIRECTOR CRÈDIT ANDORRÀ - VICENÇ VOLTES, DIRECTOR TROBADA EMPRESARIAL

El Pirineu avui