La iniciativa d’intercanvi generacional “Tots som joves, tots som grans” ha arribat enguany a la vuitena edició. Alumnes de secundària de la Salle i diversos padrins residents a la Llar de Sant Josep i a la residència de l’Hospital realitzen durant l’any diferents trobades. Després d’un primer contacte per coneixer-se, aquest divendres els joves han visitat la residència de l’hospital, on han ajudat als padrins i padrines a fer diverses activitats per exercitar-se a nivell físic i mental.

Des de la Salle emmarquen aquesta acció en el projecte d’Arpenentatge i Servei i asseguren que estan molt contents dels seus resultats.

Ara encara queden tres sessions més on padrins i joves realitzaran activitats conjuntes, ja sigui a la Salle o a les residències. En una, per exemple, els estudiants coneixeran de primera mà les limitacions físiques que té la gent gran.

Parlen al vídeo: EVA MARCH, EDUCADORA SOCIAL HOSPITAL - MERITXELL NIETO, COORDINADORA PEDAGÒGICA LA SALLE

El Pirineu avui