La Sala de Convencions del Museu Cerdà de Puigcerdà s'ha omplert de gom a gom aquest divendres al vespre per escoltar la conferència que ha ofert Sor Lucía Caram. La monja i activista social ha parlat del seu projecte 'Invulnerables', un programa el qual es porta a terme en diferents ciutats del país per lluitar contra l'exclusió social de les famílies, però, sobretot dels infants. El projecte, que compta amb el suport de la Fundació del Futbol Club Barcelona, ja s'ha presentat en diverses poblacions, entre elles la Seu d'Urgell. Caram ha explicat que l'objectiu d'aquestes xerrades és despertar consciencies i buscar la implicació de tota la societat.

Caram ha parlat sobre la importància de la lluita contra la pobresa infantil de quilòmetre zero.

La conferència de Sor Lucía Caram ha donat el tret de sortida a les activitats que l'Associació Universitària de Cerdanya (AUCer) té previstes per enguany.

Parlen al vídeo: SOR LUCÍA CARAM, MONJA I ACTIVISTA SOCIAL

El Pirineu avui