L'escriptora Muriel Villanueva, guanyadora del 7è premi Carlemany per al foment de la lectura, que convoquen el Govern i el Grup 62, ha assistit aquest dijous a l'acte oficial d'entrega del guardó, en el qual han participat els nou estudiants dels tres sistemes educatius que han estat jurats del certamen.

L'editora de Columas Edicions, Glòria Gasch, ha estat present a l'acte i ha remarcat la importància d'aquest Premi.

Villanueva, coneguda per obres com 'La gatera', ha explicat que la novel·la guanyadora, 'Rut, sense hac', està protagonitzada per una noia de setze anys que comença en un institut i que vol amagar les seves cicatrius

La protagonista de la història, Ros Perea, amiga de Villanueva, també va compartir escenari amb l'autora, en recollir el guardó.

Parlen al vídeo: OLGA GELABERT, MINISTRA CULTURA - GLÒRIA GASCH, EDICIONS 62 - MURIEL VILLANUEVA, ESCRIPTORA

El Pirineu avui