La cap d´àrea de la CASS acusada d´irregularitats comptables passarà a disposició judicial aquesta tarda. Va ser detinguda dimecres, després de ser denunciada per la CASS. Hauria robat, com a mínim, 20.000 euros de la parapública, que ja tenia indicis de les irregularitats des de feia mesos.
La treballadora de la CASS denunciada per irregularitats comptables hauria robat, com a mínim, 20.000 euros de la parapública, segons fonts coneixedores del cas. La cap d'àrea va ser detinguda dimecres, després de ser denunciada per la parapública, que tenia sospites des de feia mesos. La dona passarà a disposició judicial aquesta tarda, segons expliquen les fonts consultades.

La CASS va informar aquest dijous que prendrà les accions pertinents pel que fa a la reclamació de perjudicis quan acabi la investigació en curs.

D'altra banda, el consell directiu del SAAS s'ha personat com a actor civil en la causa que investiga les irregularitats a l'hospital, segons fonts coneixedores del dossier.

El Pirineu avui