L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Puigcerdà convoca una nova edició del Concurs Imatges de Puigcerdà, que enguany arriba a la 19a edició. A la Mostra d’Autors de Cerdanya, que recordem no s'ha convocat aquest any per falta de participació en les darreres edicions, els participants han de ser de la comarca i poden presentar fotografies de qualsevol temàtica. En aquest cas, les imatges han de ser de Puigcerdà però els participants no han de tenir residència a Cerdanya.
Així doncs, hi pot participar qualsevol persona aficionada o professional del món de la fotografia en les dues categories: una d’adults i una altra de joves fins a 16 anys.
Els autors hauran de presentar a l’ajuntament de Puigcerdà i fins al 12 de juny, un màxim de tres còpies en paper. Es pot fotografiar la vila en totes les seves vessants, les festes, tradicions o el paisatge i es pot utilitzar la tècnica que es desitgi.
Hi hauran tres premis, de 100, 150 i 250 euros i un premi de 300 euros per a la millor col·lecció de tres fotografies. Els guanyadors es coneixeran durant la Nit de la Cultura, que tindrà lloc el 7 de juliol, durant la setmana cultural del Roser.
Totes les imatges participants s’exposaran al Museu Cerdà des de mitjans del 20 juny al 8 de juliol.

El Pirineu avui