Un grup de persones de la Seu d’Urgell està intentant trobar una solució per a tres cavalls que es troben en males condicions d’alimentació i cura. Els Agents Rurals ja van ser alertats fa un temps d’aquest fet i veterinaris del Departament d’Agricultura els han visitat dues vegades. En comprovar el seu estat de malnutrició i la brutícia de les corts on s’estan, han requerit al propietari que reverteixi la situació o bé que s’avingui a donar els cavalls a algú que se’n pugui cuidar. Justament, aquest grup de persones, que compta amb el permís del propietari del terreny on hi ha els cavalls, i que no és l’amo dels animals, ja fa uns dies que hi entren per alimentar-los.

En aquest sentit, aquestes voluntàries, que treballen també en l’àmbit animal, asseguren que es podrien fer càrrec dels cavalls, si el propietari no se’n pot cuidar.

Des del Departament d’Agricultura confien que les converses amb el propietari per trobar una sol·lució arribin a bon port aviat. Pirineus Televisió està intentant contactar amb el propietari per tal de conèixer la seva versió.

Parlen al vídeo: MAITE SOBRADO, VOLUNTÀRIA

El Pirineu avui