L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Puigcerdà ja ha obert les inscripcions per participar en les diferents activitats que s'organitzen per als infants i joves durant l'estiu. Una d'elles és el Casal 'La Quitxalla', dirigit als infants de P3 fins a 5è de Primària. L'any passat més de 300 nens i nenes de Puigcerdà i d'altres poblacions cerdanes van participar a les activitats d'aquest casal, que tindrà lloc del 25 de juny fins al 31 d'agost, de dilluns a divendres de 9 a 17h.
Entre les diferents activitats que es realitzen hi ha esports, senderisme, rutes en bicicleta, gimcanes, teatre, manualitats, música, idiomes i tallers d'alimentació. Els infants es poden apuntar les setmanes que ho desitgin, en horari de matins, tardes o dies complerts.
També començaran les inscripcions del KSAL JOVE’STIU, adreçat a joves de 12 a 16 anys, per poder gaudir de l’estiu, activitats d’aventura, el coneixement del medi natural, els esports, el senderisme, acampades o formació d’educació en el lleure. Les activitats es realitzaran durant els matins de juliol i agost.
Des del consistori aposten per seguir oferint als infants i joves activitats lúdiques i educatives durant les vacances escolars de l'estiu.

Per altra banda, el més de juny es podran realitzar les inscripcions de l’Estiu Viu 2018, organitzat des de les Àrees de Joventut del Consell Comarcal i l'ajuntament. Es tracta d'una activitat més que consolidada per als joves de la comarca, de 12 a 18 anys, on es duen a terme sortides per descobrir diferents indrets de Cerdanya, passar una nit en un refugi i diverses d’excursions durant tots el dijous de juliol i agost.

Per últim, el consistori puigcerdanenc està pendent de signar el conveni amb el FC Barcelona per oferir de nou el Futbol Net, una metodologia que utilitza el futbol i l’activitat física com a eines de reflexió i agents de canvi per millorar la vida dels infants i joves.

El període d’inscripcions serà durant el mes de maig al local jove de la plaça Regne de Mallorca o mitjançant la web www.puigcerda.cat.

Parlen al vídeo: CARME MAS, REGIDORA CIUTADANIA I BENESTAR PUIGCERDÀ

El Pirineu avui