El Grup de Recerca de Cerdanya ha fet una crida a totes aquelles persones que vulguin participar com a ponents a les III Jornades d'Estudis Comarcals, que tindran lloc el 17 de novembre al museu Cerdà de Puigcerdà. Per participar-hi, cal enviar un resum del treball de recerca abans de l'1 de setembre a l'adreça jornade@recercacerdanya.org. Aquests hauran de tenir una extensió aproximada d'entre 500 i 1000 caràcters i cal adjuntar també les dades personals i si el participant forma part d'alguna entitat o institució.

Per a la posterior publicació dels treballs a la revista ERA, s'hauran d'enviar els textos definitius, atenent les normes de presentació dels treballs.

El Grup de Recerca de Cerdanya es reserva el dret de declinar alguna proposta de comunicació que no s'ajusti a les característiques de les jornades.

Les Jornades d'Estudis Comarcals, de periodicitat biennal, pretenen fomentar la recerca científica creant un espai de trobada i intercanvi per a totes aquelles persones que fan investigació sobre Cerdanya. Hi poden participar treballs de qualsevol àmbit científic, com ara la geografia, la arqueologia, la història o la botànica.

A finals d'octubre es publicarà el contingut final de les jornades.

El Pirineu avui