Es preveu que la modalitat de forfet Vallnord Bike&Ski surti a la venda abans del 19 de maig

Ordino Arcalís mantindrà el forfet de temporada Vallnord per als seus clients, tant en les seves modalitats Bike&Ski com pel que fa al forfet d’hivern. D’aquesta manera, segueix apostant per una oferta conjunta, ja que es creu que les fórmules de forfets de temporada englobant diversos dominis són les que més beneficien tant als clients com a les estacions.

Està previst que el forfet Vallnord Bike&Ski estigui disponible abans que comencin les activitats de la temporada d’estiu a Vallnord, el proper 19 de maig, i es podrà adquirir tant on-line com a través de les oficines de Turisme de les parròquies de les Valls del Nord.

Els clients que adquireixin el forfet Bike&Ski gaudiran durant l’estiu-hivern 2018-2019, els mateixos serveis que en els anys anteriors.

Els preus del forfet Bike & Ski i del passi de temporada d’hivern 2018-2019 es publicaran en breu, un cop hagin estat aprovats al Consell d’Administració de Vallnord.

La voluntat ordinenca és que els preus experimentin un augment de, com a màxim, un 5%.

El Pirineu avui