Aquest dimecres s'han lliurat els premis del Concurs de Projectes Empresarials 2018, impulsat des de les àrees de Promoció Econòmica i Joventut del Consell Comarcal cerdà. És la quarta vegada que l'ens comarcal organitza aquest certamen amb l'objectiu de promoure les idees empresarials i l'esperit emprenedor entre els joves estudiants de la comarca. Enguany hi han participat un total de 15 alumnes de segon de Batxillerat de l'INS Pere Borrell, dos dels quals han rebut un primer i un segon premi. Des del Consell Comarcal aposten per incentivar l'emprenedoria dels joves i que aquests dissenyin projectes relacionats amb els sectors emergents al territori.

El segon premi, dotat amb 300 euros, ha estat per Quim Real, que ha presentat un projecte sobre captació, embotellament i comercialització d'aigua mineral natural i el primer premi, de 500 euros, ha estat per Dana Cruz, que ha dissenyat una nova oferta d'oci a Cerdanya i ha creat la seva pàgina web i una aplicació.

L'import que han rebut els estudiants premiats és destinarà a costejar la matrícula dels estudis que vulguin fer el proper curs.

Parlen al vídeo: IRENE CRUÏLLES, RESPONSABLE PROMOCIÓ ECONÒMICA CC CERDANYA - DANA CRUZ, ALUMNA INS PERE BORRELL

El Pirineu avui