UNICEF Andorra, l'Associació Ioga Clàssic Andorra i la delegació a Andorra de l'Associación Española de Kundalini Yoga organitzen l'acció "Ioga per UNICEF" que compta amb el patrocini de la Financera d'Assegurances.
Aquesta masterclass solidària tindrà lloc dijous 17 de maig a la sala gran del Prat del Roure i compta també amb la col·laboració del Comú d'Escaldes-Engordany que cedeix l'espai.
El ioga és una pràctica física, mental i espiritual que es va originar fa més de 6.000 anys a l'Índia i que té com a objectiu integrar el cos i la ment. A través d'exercicis físics i mentals, el ioga actua en l'àmbit de la salut corporal i psicològica. El 2014, les Nacions Unides declaren el Ioga d'interès per a la humanitat i posteriorment al 2016, l'UNESCO el va declarar Patrimoni Immaterial de la Humanitat per tots els beneficis que aporta i els valors que transmet.
La sessió de ioga per infants (de 5 a 12 anys) en benefici d'UNICEF es farà de les 19.30 a 20.00 hores. Tot i que és gratuïta, cal treure l'entrada al web www.morabanc.ad/entrades
I la sessió de Ioga per adults serà de les 20.30 a les 22.00 hores.
• El preu de la masterclass per adults és de 15 € (íntegres per a UNICEF Andorra) i inclou un mat de ioga per fer la classe i un refrigeri i un regal del patrocinador.
• Es poden comprar les entrades a través de www.morabanc.ad/entrades
• Si es vol fer Fila 0 per què no es pot assistir i es vol col·laborar, es pot comprar igualment l'entrada com a donatiu i regalar-la

El Pirineu avui