Ordino ha encetat el segon cicle cultural Geografies, dedicat a la cultura de l'Índia. Durant quinze dies la parròquia ha organitzat una sèrie d'activitats destinades a fer conèixer els aspectes culturals i gastronòmics d'aquest immens estat.

Conferències, tallers d'espècies, o de dansa, cinema, i xerrades conduïdes per especialistes, com l'editor Agustí Pàniker, i Agustí Pàniker és editor i escriptor, especialitzat en la cultura de l'Índia. Fill del filòsof Salvador Pàniker el tiet, Raimon, que imparteix dues conferències: La diversitat de l'Índia i La fascinació d'Orient que fan un repàs als orígens de la dèria occidental pel país de Siddhartha i la seva realitat.

Aquestes Jornades van acompanyades d'una exposició fotogràfica titulada, "L'Índia en un mirall", que restarà oberta fins al 20 de maig i que fa un recorregut per l´art i la vida del passat al present per familiaritzar el visitant amb les tradicions i costums.
L'escriptor, viatger, i director de cinema, Alexis Racionero protagonitza la conferència de dimecres al cicle Geografies, i també projecta el seu documental:Rubber Soul. El viaje hippie a la India.

Parlen al vídeo: AGUSTÍ PÀNIKER, EDITOR KAIRÓS

El Pirineu avui