Dues persones han mort aquest dimecres al matí en l'accident d'un ultralleuger que ha tingut lloc cap a les onze del matí als voltants de l'aeroport Andorra-la Seu d'Urgell. Es tracta de dos homes de nacionalitat belga i residents a Andorra, segons han confirmat els Bombers de la Generalitat i fonts de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. El copilot era un cirurgià vascular del centre hospitalari que aquest dimecres, en el seu dia de festa, havia sortit a volar amb un amic.

La Unitat Tècnica de Seguretat Aèria dels Mossos d'Esquadra ha obert una investigació i treballa juntament amb els bombers per esclarir la causa de l'accident. Les tasques d’excarceració, mentrestant, han estat llargues, degut als sistemes de seguretat que té l’avioneta, que compten amb un petit explosiu per propulsar els seients en cas de necessitat. Segons els Mossos d'Esquadra i els Bombers de la Generalitat, tot apunta que les dues persones haurien mort a l'acte.

Parlen al vídeo: JESÚS TUNEU, SOTSCAP TERRITORIAL BOMBERS LLEIDA - SALVADOR PLENS, INSPECTOR EN CAP MOSSOS ALT URGELL

El Pirineu avui