Darrers dies per inscriure’s a l’Ultra Cerdanya, l’antiga “Volta a la Cerdanya Ultrafons”, que tindrà lloc el 26 i 27 de maig. Com en passades edicions l’ Ultra Cerdanya estarà formada per un total de 6 curses, incloent les infantils, a excepció de la “VerticalAlp” i la “VerticalAlp kids” que es faran el 19 d’agost.
Pel que fa a les curses per adults, la “Marató” de 42km de recorregut amb sortida a Bellver de Cerdanya el dissabte 26 a les 8 del matí i arribada a Puigcerdà després de passar per Talltendre, Campllong, Malniu, Fontanera i Guils. La cursa, que tindrà un desnivell positiu de 2700metres ja compta amb 300 inscrits que hauran de completar el recorregut en un temps màxim de 12hores.
La segona de les curses programades és la “Trail” de 18 quilòmetres amb un atractiu traçat circular pels senders de la Tosa, amb sortida i arribada a Alp el diumenge 27. Un total de 163 corredors ja s'han inscrit en aquesta prova.
La darrera cursa serà la “Short” que també tindrà sortida i arribada el diumenge 27 a Alp amb un recorregut de 9km i que s'adreça a tots els públics. En aquest cas ja són una 50ena els inscrits.
Els més petits també tindran el seu propi espai amb la celebració de l’Ultra Cerdanya “Kids” el dissabte 26 a Puigcerdà amb diferents recorreguts que aniran dels 500 als 2500metres segons l’edat del participant.
Les inscripcions per participar a l’Ultra Cerdanya 2018 estaran obertes fins el proper dilluns dia 21.

El Pirineu avui