El Consell Municipal d’Adolescents de la Seu d’Urgell ha celebrat aquest dimecres el ple de final de curs. Durant l’acte s’ha repassat el treball realitzar durant l’actual curs, i els nois i noies que conformen el consell han subratllat la seva “satisfacció” per l’acció duta a terme fa unes setmanes a la plaça Camp del Codina. L’activitat tenia com a objectiu principal sensibilitzar als veïns i veïnes de totes les edats de la necessitat de fer un ús cívic d’aquesta espai públic per aconseguir una bona convivència. Per la seva part, l’alcalde urgellenc Albert Batalla ha donat resposta a les preguntes que li havien formulat els nois i noies del consell en la darrera sessió plenària, relacionades principalment amb qüestions de la via pública i l’urbanisme de la ciutat. Mentrestant, la regidora de Joventut, Sílvia Iscla els hi ha avançat algunes de les activitats lúdiques adreçades al públic jove de 12 a 29 anys que s’està acabant de muntar de cara a l’estiu. Entre altres, hi haurà una competició nocturna de jocs de taula, un joc de rol nocturn, cinema i música a la fresca, un ‘escape room’ i sessions de piscina nocturna. Val a dir que ben aviat sortirà publicada l’agenda jove d’estiu que inclourà totes les propostes lúdiques per aquest estiu.

El Pirineu avui