Des d'ara i fins divendres els vehicles no podran circular per la carretera GIV-4082, que connecta Alp i La Molina, degut a les obres de millora que s'hi estan portant a terme. Tal com anunciàvem fa uns dies, la Diputació de Girona està actuant en aquest vial que presentava moltes irregularitats en el ferm després de la temporada d’hivern, ja que dóna accés a les estacions d’esquí.

Així doncs, mentre durin els treballs els conductors hauran de desviar-se provisionalment per la carretera de Masella, la GI-400. També ho farà el transport escolar del Consell Comarcal. L'autobus que porta els alumnes d'Alp i La Molina a l’institut Pere Borrell i a l'escola Vedruna de Puigcerdà sortirà a les 7.35h del Barri de l’estació de La Molina, a les 7.45h des de Pista Llarga a La Molina, a les 8 menys 5 minuts de Masella i a les 8 i 20 de Llívia.

Pel que fa al transport per arribar a l’escola Bac de Cerdanya, aquest té sortida a les 8.40h del barri de l’estació de La Molina, d’on es dirigirà a l’alberg Verge de les Neus, la cruïlla UEC, la cruïlla Adserà, el Supermercat Gemma, Pista Llarga i Masella per arribar a l’escola a les 9 i 10 del mati. A les tardes la ruta és a la inversa, passant primer per Masella i baixant per últim a l’estació de la Molina.
Recordem que la diputació destina 517.00 euros en aquesta actuació de millora que, en un principi, finalitzarà d'aquí poc més d'un mes, tot i que la carretera només estarà tallada a la circulació de vehicles fins divendres.

El Pirineu avui