Els veïns i comerciants del carrer dels Canonges de la Seu d'Urgell realitzaran per tercer any el concurs d'embelliment urbà que duu per títol 'Canonges amb tu floreix'. Tal com han donat a conèixer, les inscripcions ja estan obertes, mentre que el concurs començarà el 31 de maig i acabarà per la festa major del carrer. Els organitzadors han destacat la importància i la repercussió positiva per al carrer que té la iniciativa. Així, han indicat que des de la seva primera edició han pogut comprovar que de mica en mica la via s’ha anat transformant. És per això que han agraït la tasca de tots els participants per la voluntat de fer de Canonges un carrer més amable i bonic. Les categories premiades són tres: millor balcó o finestra florits, millor façana florida i millor comerç florit. En aquest sentit, hi poden participar tots els propietaris o llogaters d'habitatges i comerços no només del carrer dels Canonges sinó dels del seu entorn.

El Pirineu avui