L’ajuntament de la Seu d’Urgell revisarà els passos de vianants de la ciutat per tal d’incrementar-ne la seguretat. Ho farà després que el ple d’aquest dilluns hagi aprovat una moció presentada per Compromís per la Seu i transaccionada amb l’equip de govern del PDeCAT. Concretament, el text preveu que es duguin a terme totes les mesures necessàries per millorar la visibilitat, la il·lumuniació o la senyalització d’aquests passos. A més, també es demanen mesures per a la reducció de la velocitat dels vehicles.

En aquest sentit, Fierro també ha apuntat que en aquest moment s’està fent una actuació davant del col·legi Pau Claris, i ha destacat que l’Oficina Tècnica i la Policia Municipal se seguiran coordinant per detectar els punts negres i actuar-hi. També ha indicat que s’ha fet formació a les escoles i a la gent gran, però que se’n farà més. La moció d’aquest dilluns s’ha aprovat per unanimitat.

Parlen al vídeo: ÒSCAR ORDEIG, PORTAVEU CXLS - JESÚS FIERRO, TINENT ALCALDE VIA PÚBLICA

El Pirineu avui