Dins el pla de millora dels camins del municipi, l'ajuntament de Puigcerdà actuarà aquesta primavera al camí de l'Antiga Farinera, situat a tocar del Pont de Sant Martí i fins el pont del Gasolà. Es tracta d'un camí d'uns 350 metres de llarg que actualment es troba molt malmès, amb molts sots que després d'episodis de pluja es converteixen en bassals que dificulten el pas tant dels vehicles com dels vianants. El consistori refarà el paviment col·locant recs asfàltics.

L'equip de govern finançarà el cost de l'actuació en la seva totalitat, és a dir, 18.000 euros. Aquest mes de maig es licitaran les obres i just després s'iniciaran els treballs.

Des del consistori han recordat la necessitat d'actuar en molts dels carrers i camins que, un cop passat l'hivern i per l'acció del gel i la potassa, presenten un aspecte força deteriorat. De moment s'ha pavimentat de nou la plaça Barcelona, un tram del Carrer Alfons I i els carrers Pons i Gasch i Casino. Properament s'actuarà també al camí Mas Amoretes i en un tram del camí de la Sèquia.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui