L’Escena Nacional d’Andorra (ENA) i l’escola Líquid Dansa han presentat aquest dissabte davant d’unes 300 persones l’obra ‘De quin color és un petó?’, un espectacle pensat per al públic familiar amb el qual es dona el tret de sortida a les produccions per al 2018 de l’ENA. L’estrena ha tingut lloc al teatre de les Fontetes de la Massana, exhaurint les entrades dels tots els passis.
Tal com ha explicat la directora de l’obra, Mònica Vega, es tracta d’una adaptació d’un conte de Rocío Bonilla, que és una escriptora i il·lustradora que fa històries “per als més petits parlant les emocions, dels colors...”.

Líquid Dansa feia temps que volia fer un espectacle infantil i des de l’ENA es va comptar amb ells per plasmar aquest projecte, que barreja dansa i teatre. 

Es tracta d’un espectacle “molt visual, plàstic i emotiu” i que intenta entrar dins “el món i el llenguatge dels nens”.

Els tres intèrprets de ‘De quin color és un petó?’, Dani Sampaio, Verònica Pérez i Pere Vilarrubla, fa dos mesos que treballen en aquest espectacle i ara esperen que després d’aquestes tres funcions n’hi pugui haver d’altres.

Parlen al vídeo: MÓNICA VEGA, DIRECTORA ESPECTACLE

El Pirineu avui