Castella-la Manxa s'ha emportat la victòria del campionat d’Espanya infantil masculí celebrat des de divendres i fins diumenge a Cerdanya. Els manxecs han superat l'equip murcià per 10 gols a 4. Els murcians no van començar la final del tot bé i el Castella-la Manxa ho va aprofitar per avançar-se en el marcador. Però Múrcia no es va rendir i avançada la primera part va fer dos gols que ajustaven el marcador (2-3). A la represa el partit va ser dominat pels manxecs en tots els aspectes i en cinc minuts van fer quatre gols que sentenciaven la final.

Pel que fa a l'equip català, després de guanyar al Madrid per 3-0 durant la fase de grups va caure davant del Múrcia per 4-6 a les semifinals. Per tant, no van ser cap dels equips favorits els que van disputar la final del campionat.

Recordem que la selecció catalana compta amb Miquel Àngel Fontecha d’entrenador, ajudat per Gerard Pusó, i està formada per 3 jugadors del Manresa, 2 del Les Corts, 3 del Barça Lassa, 3 més del Catgas Energia i 1 jugador del Jesús i Maria.
Els partits s'han disputats als pavellons de Puigcerdà, Alp i Llívia.

El Pirineu avui