El ple de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell debatrà aquest proper dilluns dues mocions, motivades per la sentència de la Manada. Les han presentades Esquerra i la CUP, que no descarten unificar-les a última hora. En tots dos casos es demana una revisió de la sentència i una modificació del Codi Penal per endurir els càstigs en aquests casos. La CUP també reclama al Parlament que la nova legislatura tingui un caràcter feminista i, igual que Esquerra, proposa un seguit de compromisos a l’ajuntament.

En aquest proper ple també es debatrà una moció d’Esquerra per tal d’instar a l’ajuntament a fer els passos escaients per acollir una família refugiada, tal com es va acordar fa uns mesos en una altra moció.

Esquerra ha presentat una tercera moció dirigida a actualitzar els canals d’informació que utilitza l’àrea de joventut i l’oficina jove. Considera que són desfasats i insuficients i que cal apostar més per les noves tecnoligies per arribar a aquest segment de població.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPALANA, REGIDOR ERC LA SEU - XÈNIA ANTONA, PORTAVEU CUP LA SEU

El Pirineu avui