El Prat Gran d'Encamp serà l'escenari de la 'Weekend Internacional 60's' organitzada per l'Associació Andorra de Vehicles Antics
Els dies 12 i 13 de maig torna a Encamp la trobada de vehicles antics 'Weekend Internacional dels 60' organitzada per l'Associació Andorra de Vehicles Antics (AAVA).
Els actes començaran aquest dissabte de maig amb la concentració i exposició dels vehicles, que aniran arribant de 9 a 12 hores. Al migdia sortiran agrupats en una rua que passarà per Escaldes-Engordany i Andorra la Vella, per tornar a les 13 hores al Prat Gran d'Encamp, moment en què es realitzarà el concurs d'elegància, i diverses activitats, seguides d'un dinar amb menú típic andorrà.
Les activitats de dissabte a la tarda s'iniciaran, a les 16 h, amb una altra rua, que es desplaçarà cap a La Massana, Ordino, i arribaran a Canillo a través del Coll d'Ordino, vila on visitaran el Museu de la Moto. En finalitzar la visita, els participants gaudiran a Caldea o bé realitzant compres.
La jornada finalitzarà a les 21.30 hores a la sala de conferències del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp amb el sopar temàtic, ambientat en el món del cinema i la festa de disfresses amb discomòbil.
Diumenge 13 començarà la jornada a les 9 hores amb l'exhibició dels vehicles per al públic que hi vulgui acostar-se i amb una gimcana d'habilitat de conducció, que es realitzarà al mateix Prat Gran. A les 12 hores es tornarà a fer una rua en direcció a Escaldes-Engordany i Andorra la Vella, per tornar al Prat Gran d'Encamp on es realitzarà un dinar de germanor. La trobada finalitzarà cap a les 16 hores, amb el retorn de tots els participants als seus llocs d'origen.
A hores d'ara ja hi ha 90 cotxes de diferents països inscrits.

El Pirineu avui