Els pavellons de Puigcerdà, Alp i Llívia acullen, des d'aquest divendres i fins diumenge, la fase única del Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials de Futbol Sala en la categoria infantil masculí, és a dir, nois d'entre 12 i 13 anys. Hi participen catorze equips de tot l'estat, com ara Galícia, Aragó, Andalusia, Canàries, Castella la Manxa o Extremadura. Entre els conjunts amb més possibilitats de guanyar hi ha la selecció catalana, juntament amb la madrilenya. Aquests dos equips han estat inclosos al grup C, on també hi ha Ceuta. Des de la Federació Catalana de Futbol Sala destaquen la preparació dels joves futbolistes i l'entusiasme amb que afronten els partits.

La selecció catalana compta amb Miquel Àngel Fontecha d’entrenador, ajudat per Gerard Pusó, i està formada per 3 jugadors del Manresa, 2 del Les Corts, 3 del Barça Lassa, 3 més del Catgas Energia i 1 jugador del Jesús i Maria.

Deixant de banda els resultats, la competició també aporta als joves altres valors com ara l'amistat, l'esforç i la superació personal. A més, durant aquests dies conviuen i descobreixen la comarca.

Segons el reglament de la competició, només el primer de cada grup, que són 4, té dret a jugar les seminals que es disputaran dissabte a les 6 i a les 8 de la tarda a Llívia, mentre que la final es jugarà diumenge a les 11 del matí a Puigcerdà.

Parlen al vídeo: JOSE MIGUEL CALLE, DIRECTOR LLIGA CATALANA FUTBOL SALA

El Pirineu avui