Aquest any les Nits d’Estiu arriben plegades de novetats.
El tret de sortida serà el pròxim 19 de maig al MW Museu de l’Electricitat amb una visita teatralitzada a càrrec de Cristina Pericas, Natàlia Garrido i Iris Orriols. Amb “FHASA, la llum de la seva llar”
El 29 de juny, Escape Room infantil. La Bombeta i la Xispa són dos personatges que viuen al Museu de l’Electricitat..
Passar una vetllada a ritme de blues, ragtime i gospel en un entorn únic gràcies al trio acústic The Laguards, és el que ens espera el 14 de juliol també al MW Museu de l’Electricitat.
Per iniciar aquesta temporada, el 26 de juliol, visita nocturna i concert a l’aire lliure a càrrec de Landry Riba & Jordi Claret de l’ONCA..
Contemplar els cràters, valls o altiplans de la Lluna, la delicada atmosfera de Júpiter amb el seguit de satèl·lits que giren al seu voltant, els misteriosos anells de Saturn…, és una altra de les activitats estrella programades per al 2 d’agost.
I un any més, el 12 d’agost, compartirem la nit més màgica de l’estiu. Les llàgrimes de Sant Llorens i l’observació de la pluja d’estels de la mà dels astrònoms del Parc del Montsec.
I per acabar la temporada de les nits d’Estiu, el 23 d’agost, visita nocturna al Camí Hidroelèctric d’Engolasters amb l’Assumpta Mercader.
Com sempre, totes les visites són gratuïtes i cal fer les reserves al telèfon 739111, o bé a fedacultura@feda.ad.

El Pirineu avui