L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha obert aquesta setmana el termini per a poder presentar les sol·licituds per accedir a les subvencions per a la promoció del municipi per aquest any 2018. Les instàncies, que s’han de formalitzar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, es poden realitzar fins el 9 de juny. Aquests ajuts s’adrecen a fomentar l’ocupació i l’emprenedoria, principalment en el sector comercial i de serveis, donant prioritat als emprenedors menors de 35 anys i als majors de 55, i als establiments que s’instal·lin al centre històric. Els ajuts els poden sol·licitar totes les persones que siguin titulars d’un establiment a la Seu d’Urgell amb un espai inferior als 100 m2 i que s’hagin instal·lat l’any anterior a l’aprovació de la convocatòria, per tant, l’any 2017. Els ajuts contemplen, entre d’altres, les reformes, les ampliacions, les apostes per l’eficiència energètica, la creació de llocs de treball, la creació d’un producte o servei innovador.

El Pirineu avui