La prova multiesportiva Escanyabocs arribarà enguany a l’onzena edició. Aquest dijous s’han donat a conèixer les principals novetats de l’esdeveniment, que tindrà lloc el cap de setmana del 19 i 20 de maig. Des de l’ajuntament de la Seu han destacat la consolidació de la prova, tot i la competència que hi ha per la gran quantitat de certamens esportius existents al país. També han considerat que un dels èxits és la seva organització coral.

Pel que fa a les proves, hi haurà una cursa de trail running, un raid d’aventura, una cursa popular d’orientació, unes caminades llarga i curta de marxa nòrdica, l’escanyabocs de ferro i la miniescanyabocs. També es farà la pedalada amb BTT, que serà justament la que presentarà una de les novetats més destacades.

Les inscripcions es podran formalitzar fins al 17 de maig, i des de l’ajuntament han deixat clar que la gran quantitat de disciplines i nivells que hi haurà fan que qualsevol persona hi pugui trobar el seu espai.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL - DAVID VALLVÉ, DIRECTOR D’ESPORTS

El Pirineu avui