Com cada mes de maig, la Massana s'engalana per rebre el mercat de la planta i la flor. Andoflora va néixer l'any.
Després de 25 anys, Andoflora ja s'ha convertit en una referència dins el calendari d'activitats del país.

Una de les novetats d'enguany és la creació del perfum d'Andoflora, elaborat per una empresa del país, d'acord amb les idees que volia transmetre el comú.
El creador olfactiu, Sergi González, defineix la fragància com "jove, floral i enigmàtica, perquè cada nota va sumant per donar coherència al que volem transmetre, que és la frescor i la renovació constant d'Andoflora".
El perfum s'ha elaborat amb divuit essències i estarà a la venda a l'oficina de Turisme a un preu de cinc euros. A més, també es podrà olorar en una exposició d'olors, concebuda per jugar i posar a prova el sentit de l'olfacte.
L'elaboració de la fragància s'ha dut a terme als laboratoris de l'empresa Be You, que és dediques a facilitar les essències perquè cada consumidor pugui elaborar el seu propi perfum

És un model de negoci és innovador. Be You és una empresa amb responsabilitat social que vol donar la primera oportunitat als joves perfumistes i un banc de proves als consolidats.

Els productors proporcionen les matèries primeres de la millor qualitat, a mesura que augmenti la demanda aniran derivant la producció dels olis essencials als agricultors sempre sota premisses de comerç just i qualitat.

Parlen al vídeo: EDUARD RIBÓ, DIRECTOR BE YOU

El Pirineu avui