Cinquanta quilòmetres. 60 obstacles. I sense passar dues vegades pel mateix lloc.
És el perfil de l'Spartan Ultra, la prova més dura de l'Spartan Race Encamp, que tindrà lloc de nou a Grau Roig el 16 i el 17 de juny.

El director de Spartan Race Espanya, Ángel Sanz, ha destacat que la prova que des de fa tres anys s'organitza a Encamp desperta molt d'interès entre els espartans i la gran extensió de Grau Roig permet dissenyar nous circuits cada vegada.

Si normalment cada seu de les proves Spartan Race s'esgoten en tres anys, la d'Encamp té una llarga vida per davant. De fet, l'Spartan Ultra és una novetat mundial, ja que és "la primera vegada" que es munta un recorregut amb aquestes característiques.

Les inscripcions s'han tancat amb 500 persones inscrites. De moment, en totes les disciplines, hi ha més de 3.000 persones apuntades, de 45 nacionalitats, i es calcula que s'arribarà almenys a les 3.500.

Parlen al vídeo: ÁNGEL SANZ, DIRECTOR SPARTAN RACE

El Pirineu avui